На військовому полігоні в Одеській області проводили тестування нового зразка ракетного озброєння – комплексу "Вільха-М".

Про це повідомили в прес-службі інформаційного агентства Міністерства оборони України, пише politeka.

Військові під час випробування відпрацьовували завдання з перевірки і вдосконалення ряду технічних і технологічних рішень. 107-я реактивна артилерійська бригада проводила пуск ракет штатними розрахунками.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як говориться в повідомленні Міноборони, під час випробувань відпрацьовували чергові завдання з перевірки і вдосконалення ряду технічних і технологічних рішень. Пуск ракет проводили штатними розрахунками 107-й реактивної артилерійської бригади.

Відзначається, що саме ця бригада буде першою в ЗС України, арсенали якої будуть посилені новими розробками.

Нагадаємо, українські військові випробували потужність ракети "Нептун": порве бойовиків на шматки

Як повідомляв портал Знай.uа, ракета Alpha, продукт розробки українсько-американської компанії Firefly Aerospace, успішно пройшла випробування.

Також портал Знай.uа писав про успішне освоєнні унікальної технології 3D-друку при створенні ракетно-космічної техніки в Україні.