В Одесі на одному із так званих "блошиних ринків" стався скандал. Хлопці помітили, що продавчиня проявляла неповагу до державного прапору України.

Відповідне відео опубліковали у Facebook.

Сьогодні на «блошиному» ринку були помічені прояви неповаги до державного прапору України. У продавця прапор лежав на підлозі та служив підстилкою для роздрібного товару. Такі дії мають ознаки злочину за ст. 388 ККУ «Публічна наруга над державними символами України», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Щодня впродовж 5 років наші хлопці на Сході країни проливають кров за цю символіку, тим часом коли негідники в тилу сміють себе так поводити. Виховна бесіда проведена в найкращих традиціях, прапор вилучено🇺🇦💪🏻 П.С. Вчора мій товариш робив зауваження з приводу символіки на землі, не дійшло🤷🏻‍♂️ Додаю відео.

Geplaatst door Дем'ян Ганул op Zondag 28 juli 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У продавця прапор лежав на підлозі та служив підстилкою для роздрібного товару. Такі дії мають ознаки злочину за ст. 388 ККУ "Публічна наруга над державними символами України", що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років", - йдеться у повідомленні.

Автор пише, що кожного дня вже впродовж 5 років наші хлопці на Сході країни проливають кров за цю символіку, тим часом коли такі люди в тилу сміють себе так поводити.

Нагадаємо, як Зеленський відпочив в Одесі на Лізі Сміху.

Як повідомляв раніше Знай.uа, стало відомо, у скільки українцям збільшать відпустку.

Також Знай.uа писав про те, що СБУ схопила зухвалого шпигуна Путіна "Дементія".