В Одесі на футбольному матчі "Динамо-Шахтар" помітили одного із фігурантів у скандальній справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Повідомляється, що Ігор Павловський, який числиться підозрюваним і якого відпустили під нічний домашній арешт після діагнозу "гіпертонічний криз", помітили на футбольному матчі в Одесі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Генпрокуратурі пояснили, що все законно. За словами прес-секретаря Генпрокуратури Андрія Лисенка, який 28 липня відвідав футбольний матч в Одесі, не порушував умов запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Лисенко пояснив, що термін запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, обраний Павловському, закінчився, а прокурори не стали подавати клопотання про продовження дії запобіжного заходу у зв'язку зі станом його здоров'я.

Нагадаємо, спливли нові деталі смерті харсонської активістки Катерини Гадзюк.

Як повідомляв портал Знай.ua, генрокурор Юрій Луценко під час доповіді по справі Гандзюк заявив, що подає у відставку.

Також Знай.ua писав про те, що Катерина Гандзюк померла в лікарні після трьох місяців перебування. Як відомою влітку її облили сірчаною кислотою, жінка отримала 40% опіків тіла.