30 липня, в Одесі зранку виявили моторошну знахідку. В Ізмаїльському районі, на 85-му кілометрі Дунаю, витягали з води труп чоловіка.

Цю інформацію Odessa.online підтвердили в прес-службі ДСНС в Одеській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото видно, як рятувальники витягли тіло на берег та передали співробітникам поліції. Наразі причина смерті залишається невідомою. Її покаже судово-медична експертиза. Правоохоронці встановлюють особу загиблого.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, що 20 липня близько 15:00 в Лазурному (Скадовський район) всього в трьох метрах від берегу, на очах у відпочиваючих потонула 40-річна жінка. Поруч на березі її чекав син – грав на піску. На центральному ділянці пляжу відпочиваючі помітили, що мама дитини занадто довго лежить на воді обличчям вниз. До неї підійшли поцікавитися самопочуттям.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що під Львовом шумахер на Peugeot влетів у 7-річного велосипедиста: медики роблять неможливе, що з дитиною

Також портал "Знай.ua" інформував, що оскаженіла тварюка ледь не відкусила львів'янину пальці: ледве встигли