В Одесі рятувальники завіксували аварію на популярному пляжі.

Відомо, що люди рушили на човні "Шторм-450" і оперативно надали допомогу трьом постраждалим, серед яких малолітня дитина. Їх доставили на берег.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Рятувальники нагадують одеситам і гостям міста, що катання на скутері – не забавна гра, а серйозна і небезпечна справа, і якщо ви любителі екстриму і готові ризикувати своїм здоров'ям, то не варто втягувати в ці "забави" дітей.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно мешканці одного з французьких містечок занурилися в легкий шок від побаченого в місцевій оптиці. Так, у місті Енбон альпака провела приблизно півгодини, спокійно розглядаючи лінзи та окуляри.

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Знай.uа писав, офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.