Володимира Зеленського, який відвідав Одесу з робочим візитом помітили на матчі "Динамо" - "Шахтар".

Президент України Володимир Зеленський відвадав матч на стадіоні Чорноморець, який відбувався в рамках Суперкубка України у неділю, 28 липня.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вже у першому таймі оператори помітили слугу народу і навели на главу держави камери. Президент сидів на звичайних трибунах одеського стадіону. Подивитися гру він прийшов разом зі своєю донькою Олександрою та главою адміністрації президента Андрієм Богданом.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На футбольний матч Зеленський прийшов у повсякденному одязі. На ньому була футболка і бейсболка.

Варто відзначити, що даний матч відвідали провідні футбольні функціонери, включаючи президента Української асоціації футболу Андрія Павелка. При цьому вони спостерігали за грою з VIP-сектора.

Матч "Динамо" - "Шахтар" закінчився перемогою киян з рахунком 2:1. У "Динамо" голи забили Бурда (80 хвилина) і Гармаш (83 хвилина), а в "Шахтарі" відзначився Патрік на 47 хвилині.

Нагадаємо, що Зеленський показав, як гаряче в Одесі з Богданом: оголені фото

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Богдан з команди Зеленського порозважався на пляжі з гарячою білявкою: хто ця загадкова красуня

Також портал "Знай.ua" інформував, що Зеленський в Одесі показав, чим відрізняється від Порошенка: "Таке враження, ніби його не було"