В Одесі 43-річний уродженец Закавказзя пограбував іноземців, вдягнувши форму працівника поліції.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Повідомляється, що аферист зупиняв іноземних туристів, вступав з ними в діалог, а після завдавав несподіваний удар і забирав цінні речі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зловмисника вдалося затримати співробітникам Управління карного розшуку поліції Одеської області.

Наразі горе-крадія пред'явили підозру у пограбуванні декількох чоловік, які приїхали до Одеси з європейських країн. У Приморському відділі поліції з затриманим проводяться слідчі дії в рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які начебто перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі. Погрожуючи зброєю, вони змусили іноземців віддати цінні речі і гроші.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.