Стало відомо, що у центрі Одеси люди з Нацкорпуса побили молодого хлопця. Відео бійки спочатку опублікували в Instagram-профілі odessa_info.

У червні чоловік, якого побили на відео, збирав гроші родині загиблого друга з Нацкорпуса на свою особисту банківську картку. У відповідь йому почали погрожувати з розправою. Після цього хлопець почав критикувати дії Нацкорпуса, за що його і побили.

"Після того як вони відзняли відео, побиття продовжилися, їх було 5 осіб віком від 20 до 40 років. Те, що вони займаються рекетом, залякуваннями, вже давно не секрет для багатьох", - йдеться у підписі до ролика.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пізніше відео поділилася Світлана Покотило в Facebook.

"Так звані "активісти" Нацкорпусу серед білого дня побили хлопця в Одесі. Покарали хлопця за критику націоналістів у соцмережах.. Мерзоти", - підписала відео одеситка.

У ролику видно, як троє хлопців ведуть молодого юнака нібито для розмови. На його тілі та обличчі видно сліди крові. Чоловік у чорній футболці з татуюваннями змушує жертву сказати фразу: "Я беру свої слова назад".

Після неодноразового визнання, кривдники завдали хлопцеві жорстокі удари ногами. В кінці відео хулігани кидають побитому до крові юнаку фразу: "Ти тепер максимально опущений". Після цього погрожують йому вбивством, якщо той скаже хоч одне слово.

Нагадаємо, у Києві кавказці рознесли популярний ресторан.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі двоє чоловіків увірвалися у будинок та побили жінку і дітей.

Також портал Знай.uа писав, що під Одесою п'яний чоловік увірвався в будинок, де знаходилася 11-річна дівчинка. Дитина не розгубилася і дала відсіч бешкетникові.