В Одесі, 25 липня, на небі не буде жодної хмаринки. Цілий день місто буде без опадів.

Температура повітря сьогодні коливатиметься від +17 до +30. Схід сонця можна буде побачити о 05:28, а захід вже о 20:39.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У цей день вшановується пам'ять священномучеників Прокла та Іларія. У народі цей день називали Прокл Великі Роси. Проклові роси вважаються лікувальними. У минулі часи їх збирали для лікування хвороб очей. Тоді вірили, що роса в цей день наділяє красою, спокоєм.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Наші пращури помітили, якщо на Прокла вночі немає роси, а в низинах туман - на негоду. А якщо нічна роса не просихає - бути грозі. У цей час зацвітають гладіолуси.

Нагадуємо, що через скандинавський циклон сьогодні на більшій частині території країни очікуються дощі з грозами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні курс гривні дещо зміцнився та становить 25,81 гривень за доллар.

Також "Знай.ua" розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять священномучеників Панкратія Тавроменійського та Кирила Гортинського.