В Одесі хлопець посварившись зі своєю дівчиною, вирішив їй помститись і поширив в мережі її інтимні фото. Тепер горе-коханцю грозить 3 роки в'язниці.

Про це інформує кореспондент Української Служби Інформації.

Згідно з матеріалами справи, постраждала зберігала свої інтимні фотографії на своєму закритому обліковому записі. Доступ до фото отримав її знайомий. Коли вони посварилися, хлопець опублікував ці фото в Facebook і "Вконтакте".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, вирішивши, що цього мало хлопець прийняв рішення відправити ці фотографії батькові дівчини.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

На даний момент за даним фактом ведеться розслідування. Всі фото тепер є речовими доказами. За результатами експертизи правоохоронці з'ясували, що знімки дійсно порнографічного характеру. Згідно санкції ч. 1 ст. 301 (виготовлення, розповсюдження порнографії) КК, зловмисникові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Білій Церкві чоловік зробив дзвінок до поліції та повідомив про крадіжку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.