Поліція Одеси затримала декілька раз судимого 38-річного уродженця Донецької області, який навесні цього року серед білого дня скоїв напад на школярок. Чоловік, погрожуючи ножем, відібрав у дівчат мобільні і зник.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомили в прес-службі поліції, інцидент стався на вулиці Малиновського. Школярки зібралися вирушити до магазину за їжею. По дорозі до них підійшов незнайомий чоловік і, погрожуючи ножем, відібрав мобільні телефони. Про те, що сталося, дівчатка розповіли своїй вчительці, яка і викликала поліцію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зловмисника вдалося розшукати та затримати. На даний момент він перебуває під вартою, йому повідомили про підозру у вчиненні розбою (ч. 2 ст. 187 ККУ). Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі з можливою конфіскацією майна.

Нагадаємо, що життя самотньої одеситки оцінили у 4 тисячі

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одесі схопили убивцю мера: розколовся на першому ж допиті, мотиви вражають

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі продовжують зникати діти. Поліцейські оголосили у розшук двох неповнолітніх, які зникли безвісти.