В Одесі, помітивши на балконі своїх сусідів незнайомих чоловіків, які там працювали і намагалися проникнути до квартиру, сусіди одразу ж повідомили про це до поліції.

Про це повідомляє портал "Infoport"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що правоохоронці швидко відгукнулися на виклик та приїхали до місця виклику. Під'їхавши до будинку, вони побачили невідомих, які вилазили з вікна чужої квартири на другому поверсі будинку.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коли крадії-невдахи спустилися на землю, там на них вже чекали правоохоронці, які відвезли їх до відділення поліції.

З крадіями, які виявилися громадянами однієї з країн Кавказу, проводять слідчі дії.

Під час поверхневого огляду підозрюваних, у їхніх кишенях виявили золоті прикраси.

Відкрито справу за ст. 15 (замах на крадіжку) і ч. 3 ст. 185 (крадіжка).

На даний момент крадії затримані та перевіряються на причетність до вчинення таких же злочинів на території регіону.

Нагадаємо, що у Білій Церкві чоловік зробив дзвінок до поліції та повідомив про крадіжку. Проте поліцейські, які прибули на місце, не виявили нічого і самі стали жертвами зловмисників.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.