У суботу, 20 липня, в Одесі очікується мінлива хмарність. Опадів не передбачається.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей день вітер буде південний, 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Температура вночі в Одесі буде всього 16-18 °C, вдень 26-28 °C. А температура морської води 20-21 °C.

В Одеській області, в суботу, очікується мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південний, 7-12 м/с.

Температура вночі 14-19 °C, вдень 25-30 °C.

На автодорогах області вночі та вранці місцями димка, видимість 1-2 км.

Нагадаємо, що погода в Україні в кінці тижня, 18-21 липня, буде хмарною і вологою. Прогнозуються опади. Суха погода буде у всіх регіонах, крім Волинської, Рівненської, Київської, Чернігівської та Сумської областей, де вдень пройдуть дощі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в суботу, 20 липня, грозовий фронт накриє три чверті країни. Сухо буде тільки в східних і частини південних областей. В день парламентських виборів, 21 липня, короткочасні грози пройдуть по всій країні.

Також портал "Знай.uа" писав, що до кінця тижня в Україні очікується прохолодна погода с дощами та грозами. Повітря будет прогріватися до 20-22 градусів, на півдні та сході країни місцями до 25.