В селі Новосвитовка Ширяївського району загорівся приватний житловий будинок. На місці пожежі рятувальники виявили тіло господаря оселі.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За версією рятувальників, причиною пожежі є коротке замикання електропроводки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Через 10 хвилин після прибуття пожежних, загоряння було ліквідоване. В будинку горіли речі та меблі. Під час пожежі загинув 41-річний власник будинку. Повідомляється, що більше в будинку нікого не було.

Також в Одесі,18 липня сталася масштабна пожежа у районі проспекту Небесної Сотні, 63. Так, займання почалося за територією гаражів, на звалищі, яку організували місцеві жителі. До місця пожежі були направлені два розрахунку пожежної служби і один патруль поліції. Пожежу ліквідували. Причина загоряння встановлюються. Жертв немає.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Туреччині на південний захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також Знай.ua писав, в Одесі загорілася психлікарня. Пожежу ліквідували, але у вогні загинуло шестеро людей.