В понеділок, 15 липня, в Одесі буде мінлива хмарність.

Вранці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. В цей день передбачається без опадів.

Температура повітря становитиме від +20 до +30.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У цей день вшановується пам'ять святителя Фотія, митрополита Київського. У минулі часи у цей день було ще свято Берегині. Берегиня вшановувалась як охоронниця від зла і захисниця здоров'я.

До цього часу поспіває рання вишня. Наші пращури помітили, якщо до 15 липня на деревах "проглянуть" перші жовті листочки - осінь настане рано і зима буде ранньою. У період з 15 до 20 липня у річках і водоймах починає цвісти вода.

Нагадаємо, що у неділю, 14 липня, на більшій частині території України очікується тепла і суха погода. Однак, пощастить не всім.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", по всій території України очікуються потужні опади, а місцями синоптики обіцяють грози. Сухо буде тільки в південних регіонах України.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові буде мінлива погода. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо буде вкрите хмарами.