Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи в Одесі з робочим візитом, провів нараду в адміністрації Одеського морського торговельного порту, на якому обговорювалися перспективні плани розвитку "ОМТП".

Про це повідомляє портал "Odessit.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На нараді, президент України підкреслив, що новий голова ОДА буде призначен в ході конкурсу.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ми використовуємо той метод, який успішно реалізований у Львівській області, коли був проведений конкурс. Таким же шляхом ми підемо в Одеській області. Одеська область - дуже важливий і серйозний регіон, щоб ми могли ризикувати", - заявив президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський визначився з новим призначенням. З'явилася інформація, що глава держави взяв у свою команду нового позаштатного радника.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Луганської обласної державної адміністрації. Ним став Віталій Комарницький.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 5 липня, президент України Володимир Зеленський призначив нового губернатора Донецької області.