Сьогодні вночі, 12 липня в "Оздоровчо-спортивному таборі "Медик — 2 "Державного університету медицини та фармації ім. Ніколая Тестеміцану", масово отруїлися діти.

Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

У таборі налічується близькл 226 дітей віком від 7 до 14 років. З них вже на лікарняних ліжках перебуває 46.

32 дитини знаходиться у Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні, 14 - з яких 3 контактних в інфекційному відділенні центральної районної лікарні в с. Шабо.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На території табору чергує бригада екстреної медичної допомоги. Медики діагностували у дітей гострий гастроентероколіт.

"В даний час на території табору працюють представники Госпродпотребслужбы Одеської області, ГУ "Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України". Ситуацію безпосередньо координує директор Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Теряєва Олена Геннадіївна. Приймаються всі необхідні заходи для з'ясування причини виникнення отруєння. Стан дітей легкої і середньої тяжкості. Діти отримують всю необхідну терапію. У лікарнях достатню кількість медичних препаратів для шокової, дезінтоксикаційної терапій", - повідомляє виконуюча обов'язки голови обласної державної адміністрації Світлана Шаталова.

Нагадаємо, 22-річний Микола Тарасов, який зізнався у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко в Іванівці Одеської області, був помічений за досить дивними заняттями.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що стало відомо про моторошний злочин, який стався на Одещині у Малиновському районі.

Також портал "Знай.ua" інформував, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.