В одному із секонд-хендів Запоріжжя знайшли оригінальну кофту. На ній зображено президента із Росії, Північної Кореї та США.

Кумедну карикатуру помітии і одразу виклали в мережу. Незвичайна річ одразу зібрала біля себе масу шанувальників.

Оригінальний колаж з відомими діячами світової політики не затримався довго на полиці. Повідомляється, що річ одразу придбали в той же день.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що самого Путіна дуже люблять зображувати на смішних карикатурах. Російський президент часто надихає художників на створення гумористичного контенту.

Так, російський президент Володимир Путін вчергове вразив своєю безглуздістю. Фотографія, зроблена на одному з останніх публічних заходів, змусила реготати півсвіту.

На знімку можна побачити, як Володимир Володимирович гордо стоїть на сцені в пальто. Все б нічого, але під його стильним і дорогим одягом "визирав" товстий бронежилет. Це фото надихнуло карикатуристів на іронічні малюнки.

Нагадаємо, що нове фото Путіна довело мережу до істерики: "Бронештани, броневзуття і бронеботокс"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вся гірка суть путінських паспортів помістилася в одну карикатуру: це потрібно бачити

Також портал "Знай.ua" інформував, що карикатура про радянського Путіна підірвала мережу