Одеський пляж знову налякав туристів своїм хворобливим вигялдом. Бурхливий ріст водоростів породив ряд серйозних проблем.

Головна біль цього сезону — стрімкий ріст та цвітіння ламінарій. Повідомляється, що з кожним роком це видовище стає все масштабнішим.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ні для кого не секрет, що клімат тепер змінюється зі швидкістю світла. Однозначно це впливає і на море в тому числі і на живність, яка в ньому мешкає. А для відпочиваючих водорості — це велика незручність при купанні. До такого видовища важко звикнути.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Люди продовжують активно ділитися відео та фото в мережах про цю новину.

Нагадаємо, що Одеса тоне у смітті. У мережі показали сумні фото одеського ДЦ "Молода гвардія". Дорога до самого моря в жахливому стані: багато років як розбита і впирається в тильну майданчик готелю "Excelsior". У результаті спорудження, якщо придивитися, має енний нахил (отака Пізанська вежа).

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одессе известный бульвар тонет в мусоре: "Не по-французски"

Також портал "Знай.ua" інформував, що Дмитрий Комаров чуть не стал банкротом в Одессе.