6 липня 2019 року, в місті Білгород - Дністровському, невідомий чоловік стріляв у перехожих.

Про це повідомляє користувач Андрій Шаряк на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні о 13.20 по вулиці Миколаївська навпроти магазину АТБ, ось ця істота схожа на людину, вела стрілянину зі свого балкона, двоповерхового будинку, з предмета схожого на пневматичну зброю по людях, які заходили і виходили а також проходили безпосередньо біля магазину АТБ. На зауваження, повів себе агресивно. Будьте обережні", - написав Андрій Шаряк в соцмережі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі відразу ж відреагували на цю ситуацію і почали коментувати пост Андрія.

"Чому в поліцію не повідомили???", "Поки око комусь не висадить", "Я просто в шоці від такого!!!!Хочеш, стріляти ..йди в тир!!! Ну або на схід!!!", - пишуть у коментарях користувачі мережі.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині чоловік обстріляв дітей, які грали у дворі. Це пригода сталася у дворі будинку 16 по проспекту Івана Франка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селищі Черняхів (Житомирська область) шестирічна дівчинка завдала кульове поранення своїй десятирічній подрузі під час гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі екс-прокурор влаштував стрілянину з балкона житлового будинку.