Вчора, 4 липня, 13:39 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на вул. Грецькій в 4-поверховому житловому будинку на рівні другого поверху на кондиціонері знаходиться кіт, який не може самостійно злізти.

Рятувальниками було прийнято рішення використати дошки і спеціальну драбину, щоб дістатися до тварини. Знизу страхували три людини з розтягнутим покривалом.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кіт врятований. Залучалась 1 одиниця пожежної техніки та 5 чоловік особового складу", – розповіли в прес-службі ГУ ДСНС в Одеській області.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що у смт Брюховичі на Львівщині, рятувальники провели цілу спецоперацію, аби вивільнити пташеня, яке заплуталось під дахом будинку. Про цю ситуацію стало відомо, коли 16 червня о 19:32 надійшло повідомлення до Служби порятунку "101".

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одещину заполонили табуни диких істот: аж земля двигтить, - непокiрних красенiв спiймали на камеру

Також портал "Знай.ua" інформував, що доброзичлива рись із зони відчуження помахала дослідникам.