В Грибівці 53-річний чоловік, який здавав квартиру батькам, розбещував їхніх дітей і виготовляв порнографічну продукцію.

Про це розповіли в прокуратурі Києва.

Відомо, що мужчина заманював малюків, аби зіграти з ними в ігри, а потім змушував скидати одяг фотографував і схиляв до вчинення дій інтимного характеру. Вдома у чоловіка знайшли велику кількість фотографій і відеозаписів, які доводять його злочину. Розбещувача вирахували за участю кіберполицейских.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дії зловмисника кваліфіковані за двома статтями Кримінального Кодексу, що передбачають відповідальність за вчинення розпусних дій стосовно малолітніх, а також за виготовлення і розповсюдження зображень порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію", - заявили в прес-службі столичної прокуратури.

Чоловікові за вчинені злочини загрожує до 10 років позбавлення волі. Він громадянин Молдови.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.