Погода в Одесі сьогодні допоможе визначити температуру повітря, ймовірність опадів, дізнатися інформацію про швидкість і напрям вітру, атмосферному тиску і вологості, і як ці дані будуть змінюватися протягом дня.

Синоптики розповіли до чого слід готувати жителям Одеси 5 липня.

Сонце в цей день візьме вихідний. Метеорологи повідомляють, що весь день у місті буде хмарним. Щодо опадів, то їх не передбачається. Температура повітря сьогодні від +18 до +28.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У цей день вшановується пам'ять священномученика Євсевія, єпископа Самосатського. Наші пращури в цей день сподівались на дощ, оскільки він вказував на хороший урожай хлібів.

Хороший урожай обіцяв і місяць, який грав вечором. А вранці спостерігали за туманом: якщо він стелиться по воді - буде хороша погода.

Нагадаємо, що погода в Одесі на 2 липня: пекельна спека перетворить море на лаву, тікайте під кондиціонери

Раніше портал "Знай.ua" писав, що на вихідні, 29-30 червня в Україні остаточно спаде спека.

Також портал "Знай.ua" інформував, що у цьому році літо в Україні відрізняється надзвичайно високою температурою.