В Одеській області двоє далекобійників з Вінниці вирішили провести вечір в компанії двох дівчат, проте побачення закінчилось трагічно.

На пульт оперативного чергового поліції надійшов дзвінок – чоловік повідомив про те, що його один лежить мертвий на пляжі. Прибулі на місце правоохоронці результаті слідчих заходів прояснили картину поді.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Друзі-далекобійники, прибувши в Одесу, в одному з барів познайомилися з двома дівчатами. Приємне спілкування продовжилося на узбережжі. У якийсь момент чоловіки втратили свідомість.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Виявилось, що жінки були злодійки з досвідом. Після того як вечеря плавно перейшла ближче до моря, вони вирішили підсипати препарат у алкогольний напій. Після того як чоловіки повністю відключились, дівчата поцупили телефон, гроші та втекли з місця події.

Отримавши детальний опис правопорушниць, оперативники Приморського відділу поліції встановили місцезнаходження і затримали двох мешканок Білгород-Дністровського району віці 23 і 28 років, який доводяться один одному сестрами.

Затриманим повідомлено про підозрі в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК (розбій). Обидві жінки поміщені в ізолятор тимчасового утримання.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.