На Одещині в селі Іванівка, під час пошуку зниклої Дарини Лук'яненко, волонтери натрапили на страшну шкуродерню.

Мужчина, який тримає породистих собак, алабаїв, вівчарок і курцхааров вже заморив голодом як мінімум 46 тварин. 21 собаку намагаються відібрати і врятувати зоозахисники.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час пошуків зниклої дівчинки, Дар'ї Лук'яненко, до волонтерів пошукової групи "Маяк" звернулися жителі Іванівки. Вони відвезли волонтерів до будинку, де в жахливих умовах не живуть, а повільно вмирають породисті собаки.

"Ситуація дуже критична: собак містять в жахливої антисанітарії , морять голодом й б'ють. Собаки приходять до сусідів за їжею і знесилені падають і вмирають. Ми забрали 2 собаки собі, вони дуже залякані і виснажені, погано рухаються і ледве стоять на лапах. У нас є територія, де можна розмістити всіх собак, але на жаль, ми не володіємо фінансами, щоб побудувати великий вольєр", - написали волонтери у своєму пості у фейсбуці.

Сморід, бруд, антисанітарія, змарнілі тварини - все це шокувало навіть бувалих зоозахисників. Як з'ясувалося, власник тварин розводить собак на продаж. А не продані гинуть у страшних муках.

Нагадаємо, що цілий місяць у Одесі буде діяти фестиваль гігантських китайських ліхтарів у Преображенському парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що якщо ви спантеличені питанням куди піти у Львові цього тижня, тоді вам до нас.

Також портал "Знай.uа" інформував, що львів'яни обмінялися обручками в костюмах динозаврів: весільні кадри "юрського періоду", це потрібно бачити.