Зоозахисники зафіксували черговий факт жорстокого поводження з тваринами в Аркадії.

Так, відпочиваючим в Аркадії пропонують сфотографуватися і прокатитися на пораненому коні.

Важливо!!! Прямо зараз в Аркадії відбувається знущання над конями. Одна з тварин кілька днів «працює» з кровотечею задніх копит, інша явно недоїдає. Послуги надають неповнолітні люди, які погано знають законодавство, та требують з людей гроші за фотофіксацію коней. Без жодних дозвільних та ветеринарних документів. Пишу заяву представнику Поліція Одеської області, контролюватиму ситуацію до кінця. Годі знущатися над тваринами, средньовічним забавам - кінець!!! Додаю відео, прошу репост!

Geplaatst door Дем'ян Ганул op Zaterdag 29 juni 2019

Виявилось, що у власників тварини немає дозвільних і ветеринарних документів. Виснажену тварину примушують задовільняти потреби туристів, хоча сам кінь потребує невідкладної допомоги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Прямо зараз в Аркадії відбувається знущання над кіньми. Одне з тварин кілька днів "працює" з кровотечею задніх копит, інша явно недоїдає. Послуги надають неповнолітні люди, які погано знають законодавство, і вимагають з людей гроші за фотофіксацію", — написав лідер організації "Вуличний фронт" Дем'ян Ганул на своїй сторінці в Фейсбуці і прикріпив відповідне відео.