Одеса тоне у смітті. У мережі показали сумні фото одеського ДЦ "Молода гвардія".

Про це повідомляє rupor.od.ua.

Дорога до самого моря в жахливому стані: багато років як розбита і впирається в тильну майданчик готелю "Excelsior". У результаті спорудження, якщо придивитися, має енний нахил (отака Пізанська вежа). Пару років тому готель і ресторан з помпою відкрили. У рекламі его піарників йдеться в розташування у трьох хвилинах від моря, про комфортабельних номерах, шикарному огляді з вікон на околиці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Проте реальна картина, яка зустрічає гостей засмучує не на жарт.

Місцяни кажуть, що сміття тут скрізь. Аби добратися до моря людям доводиться йти або дивними стежками по загиджених кущах або за доріжкою, яку взагалі ніколи не ремонтували.

Також жахливий запах з відкритих каналізаційних труб, по яких йде стік, теж можна побачити. Такий запах в околицях пояснюється гниючими водоростями.

На разі відомо, що міська влада чи власники центру абсолютно ніяк не реагують і не коментують цю ситуацію.

Нагадаємо, що Одесса утопает в мусоре: что скрывается в закоулках жемчужины моря, - кадры апокалипсиса

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одессе известный бульвар тонет в мусоре: "Не по-французски"

Також портал "Знай.ua" інформував, що Дмитрий Комаров чуть не стал банкротом в Одессе.