Одеський готель "ОК Одеса" потрапив у гучний скандал. Виявляється, що адміністрація готелю на Гагарінському плато, 5 у своїй візуальної брендової продукції вказує Крим, як частина держави-окупанта – Росії.

Про це стало відомо із посту у Facebookу соцмережах заявив біженець з окупованого Росією українського півострова Михайло Батрак.

Міжнародна мережа готелів "Mozard Hotel Group" м. Одеса. Паперова серветка під тарілку на якій зображено політичну...

Geplaatst door Михаил Батрак op Dinsdag 25 juni 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За його інформацією, готель входить в мережу "Mozard Hotel Group".

За нашою инфоромации, належить даний комплекс людям, тісно пов'язаним з мером Одеси Трухановим і тіньовим господарем одеської мерії Галантерником.

Раніше Знай.uа розповів, одеситів запрошують взяти учать в незвичній інсталяції. Інсталяція запропонує одеситам зануритися в досвід понад 1 500 000 вимушених переселенців з Криму і Донбасу. Автори інсталяції опитали біженців, попросили надіслати особисті речі для проекту.

Також портал Знай.uа повідомляв, що в аварії під Одесою померло троє: водій і два пасажири.

Ми говорили про те, що в жахливому ДТП у Львівській області загинули діти.