Одеситів запрошують взяти учать в незвичній інсталяції.

Так, в середу, 26 червня о 16:00 в ImpactHub на вул. Грецька, 1а, відбудеться відкриття інтерактивної інсталяції "Помісти своє життя у валізу".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інсталяція запропонує одеситам зануритися в досвід понад 1 500 000 вимушених переселенців з Криму і Донбасу. Автори інсталяції опитали біженців, попросили надіслати особисті речі для проекту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На основі історій вони створили детально продумане простір з елементами квесту та 360-відео. На думку авторів, це змусить відвідувачів за кілька хвилин символічно пережити досвід раптового від'їзду, пройти контрольно-пропускний пункт, знайти нове приміщення і зрозуміти, як це — почати #ЖиттяСпочатку.

Інсталяцію вже презентували в Києві і Львові, де її відвідали більше 700 гостей. В Одесі інсталяція буде працювати до 16 липня, щодня з 11:00 до 19:00 (понеділок — вихідний).

Раніше Знай.uа розповів, ДТП під Одесою, п'яний мажор растрощил 5 автомобілів.

Також портал Знай.uа повідомляв, що в аварії під Одесою померло троє: водій і два пасажири.

Ми говорили про те, що в жахливому ДТП у Львівській області загинули діти.