У Одесі планують реконструювати Олексіївську площа.

Про це повідомляє інформаційний портал "Одеський кур'єр".

Заступник міського голови Одеси Петро Рябокінь детально розповів про реконструкцію скверу на Олексіївській площі. Мова йде про сквер навколо відбудованого заново Олексіївського храму (зруйнованого в 1930-і рр..). Тут планують відновити стару церковну огорожу з металевими тумбами, а також замінити трамвайні колії.


"Замовником благоустрою Олексіївського скверу є управління дорожнього господарства. Проект є, готуємося до тендерних процедур. Всі елементи огорожі хоча і не є пам'яткою культурної спадщини, але будуть відновлені", - заявив Рябоконь.

У цьому році планується витратити 10 млн грн із бюджету розвитку.

Нагадаємо, що під Севастополем розбили пам'ятник загиблим на війні кримським татарам.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що Харків опинився в центрі великого скандалу через перейменування однієї з вулиць міста.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що поїзд, яким Укрзалізниця зв'язала Харків з Генічеському на Азовському морі, викликав невдоволення пасажирів.