Синоптики розповіли, яка погода зустріне мешканців міста сьогодні.

Отже, прогноз попереджає, що 23 червня на українців чекатиме хмарна погода, яка протримається протягом усього дня. Також жодних опадів не передбачається.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Температура повітря становитиме від +21 до +32. Сонце світитиме ясно, вітер очікується 1.6. м/с.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також 23 червня вшановується пам'ять священномученика Тимофія Пруського. У народі день Тимофія називали мишачий писк. За повір'ям, у цей день по землі ходять-бродять привиди.

Старі люди вірили і бачили у цю пору великі "зграї мишей" на подвір'ях, що не передвіщало нічого хорошого. Погоду в цей день передбачали по диму від вогнища: якщо він піднімається стовпом - на ясну погоду, стелиться по землі - до негоди. А якщо на Тимофія засуха, то в цей день добра не чекай.

Нагадаємо, що погода у Одесі на 22 червня: від пекельної спеки не врятує навіть море

Раніше портал "Знай.ua" писав, що погода в Одесі на 21 червня: стихія вижене українців з пляжів

Також портал "Знай.ua" інформував, що погода у Одесі на 20 червня: море не врятує від пекельної спеки, термометри будуть зашкалювати