Суд Одеси вирішив взяти під варту на 60 днів водія автомобіля «Lexus», який кілька днів тому влаштував смертельне ДТП на трасі "Київ-Одеса".

Про це повідомили в прес-службі Київського райсуду.

У понеділок, 17 червня, в десяти кілометрах від села Вороб'ївка Велико-Михайлівського району водій автомобіля "Lexus" не впорався з керуванням та зіткнувся з припаркованим на узбіччі ВАЗом. Через потужний удар ВАЗ відкинуло на легковий автомобіль, який стояв поруч.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У результаті аварії водій та двоє пасажирів ВАЗу через отримані травми померли у кареті швидкої допомоги. Пасажир і водій "Лексуса" зараз у лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, ночью, 17 червня, на трасі Київ-Одеса сталася страшна ДТП за участю Лексуса і ВАЗ, в результаті якої загинули троє людей і четверо постраждали. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що під Одесою третю добу шукають дитини: "Люди чули різкий крик".

Нагадаємо, що "Ти що, розумний, на*уй?": під Одесою розлючений коп побив чоловіка кийком, жорстокі кадри.