У Одесу прибув перший рейс з Кракова.

Про це повідомляє "7 канал".

Перший рейс Краків — Одеса прибув в аеропорт. Навіть незважаючи на те, що цей рейс був щойно відкритий, літак був завантажений на 90%.


Серед пасажирів переважно були поляки. Вони приїхали в Одесу на море, щоб відпочити і оздоровитися.


Вже через 15 хвилин до борту прибули нові люди — вже одесити. Кажуть, поїхали знайомитися з Європою.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ryanair буде літати з Одеси до Кракова два рази в тиждень. У середу з Кракова літак авіакомпанії вилітає о 9:45, прибуває до Одеси о 12:30, з Одеси - о 13:05, у Кракові - 13:50. У неділю виліт з Кракова о 9:30, прибуття до Одеси о 12:15, з Одеси вилітає о 12:45, в Кракові - о 13:30.

Нагадаємо, в МАУ розгорівся скандал з українськими спортсменками. Компанія МАУ знову потрапила в гучний скандал. В аеропорту "Бориспіль" ледь не зняли з рейсу дитячу команду синхроністок, які літали на Міжнародний турнір. Історією поділилися в групі Патріоти України на Facebook.

Раніше Знай.ua повідомляв, аеропорту "Бориспіль" паніка, десятки пасажирів YanAir не можуть вилетіти. Крім того, одна з пасажирок пояснила в Facebook ситуацію з скасованими у "Борисполі" рейсом YanAir.

Також Знай.ua писав, МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.