Вночі, 17 червня, на трасі Київ-Одеса сталася моторошна ДТП за участі Лексуса й ВАЗ, у результаті якої загинули троє людей та четверо постраждали.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначається, що в 10-ти км від села Воробіївка Великомихайлівського району водій Лексуса, що рухався в бік Одеси, не впорався з керуванням і зіткнувся з припаркованим на узбіччі ВАЗом.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті аварії водій та двоє пасажирів ВАЗу отримали важкі травми і загинули по дорозі до лікарні, ще одного пасажира, а також водія Лексуса з двома пасажирами госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, що "Ти що, розумний, на*уй?": під Одесою розлючений коп побив чоловіка кийком, жорстокі кадри

Раніше портал "Знай.ua" писав, що під Одесою третю добу шукають дитину: "Люди чули різкий крик"

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі заміновано десятки будинків та лікарні: місто на вухах, копи збилися з ніг