Президент України Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючою обов'язки голови Одеської обласної державної адміністрації Світлану Шаталову.

Відповідний указ опублікований на офіційному сайті глави держави.

Варто нагадати, після звільнення Максима Степанова з посади голови Одеської ОДА, виконуючим обов'язки губернатора був призначений Сергій Паращенко.

Проте пізніше новообраний президент України звільнив його.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленськи на зустрічі з головами Верховного та Вищого антикорупційного суду
Зеленськи на зустрічі з головами Верховного та Вищого антикорупційного суду

Нагадаємо, у президента Володимира Зеленського знайшли місце, яке замінить будівлю Адміністрацію президента на Банковій.

Адміністрація президента України
Адміністрація президента України

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що глава держави планує перенести АП до Українського дому на Хрещатику, тобто у приміщення Музею історії Києва.

Про це розповіла співробітниця Музею історії міста Києва Катерина Липа на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, представники архітектурного бюро ЗЗBY побували в Українському домі і зробили ряд фотографій.

"Причому хочуть забрати поверхи Музею історії міста Києва та репетиційну базу ансамблю "Київські солісти", а ринок на нижніх поверхах залишити – люди там трусами торгують, чого ж. Сьогодні приходили люди з архітектурного бюро 33BY, яке очевидно отримало замовлення на перепланування, фоткали вид з вікон. Говорили, що офіційне рішення буде за пару днів. А як же музей? А музей, кажуть, кудись переселять. Причому адміністрація музею взагалі не в курсі. А "Київські солісти», здається, на гастролях", – написала вона.

Зезидент хоче перемістити свою адміністрацію в Український Дім. Причому забрати поверхи Музею історії міста Києва та...

Geplaatst door Kateryna Lypa op Maandag 10 juni 2019

Як повідомляв раніше Знай.ua, Оболонський районний суд присудив новообраному президенту Володимиру Зеленському штраф у розмірі 850 гривень з причини демонстрації бюлетеня при проведенні голосування у другому турі виборів 21 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.