Пошуки 11-річної Даші Лук'яненко, яка зникла в селі Іванівка Одеської області в четвер, 13 червня, тривають, однак поки що жадних слідів дитини не виявлено.

поліція
поліція

Нові подробиці повідомили правоохоронці, йдеться в сюжеті ТСН.

Дівчинка пішла вдень на танцювальний гурток, але додому так і не повернулася. До пошуку дитини підключилися півтисячі людей, серед яких є військові, правоохоронці, волонтери.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пошуки Даші тривають уже третю добу. До пошуку підключилася організація "Кращі люди Одеси", яка має досвід у розшуку людей, насамперед - дітей.

Камери спостереження зафіксували Дашу, коли вона була біля ринку. Звідти вона пішла на танцювальний гурток, до якого вона завжди ходила по звичайній вулиці селища. Їй потрібно було пройти близько кілометра.

Мешканці двох будинків, де проходила дівчинка, розповіли, що чули крик. Жінка повідомила, що це був істеричний крик, за яким було зрозуміло, що дитина чогось сильно злякалася.

Дід Анатолій, коли почув цей крик, то відразу кинувся на допомогу, він подумав, що собаки на когось напали, але коли прибіг, то навколо вже було все тихо.

"Добігаю до самої дороги, нікого немає. Ну там я вже зупинився і почав уважно дивитися кущі, перевірив покинутий будинок, що навпроти. У цьому будинку жоден кущик не пошкоджений. Крик був неперервний, десь з хвилину", - розповів Анатолій.

За словами волонтерів, телефон Даші відключився через 9 хвилин після того, як вона вийшла з дому. При цьому стало відомо, що дівчинка вела прямий ефір в Instagram до того, як її хтось покликав.

Наразі поліція намагається отримати це відео. Варто зазначити, що відео в сторіс зникає через добу.

Нагадаємо, поліція Івано-Франківщини оголосила у розшук молодого хлопця, який зник після спуску з гори Вухатий Камінь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини в одному з металевих контейнерів серед купи металобрухту.

Також "Знай.ua" писав про те, що моторошна трагедія сколихнула ще одне українське місто.