В поліцію надійшла інформація про мінування більше 20 важливих об'єктів в Одесі.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Анонімне повідомлення про замінування 15 житлових будинків та 6 лікарень в поліцію надійшло близько 8:50.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"На місце виїхали слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів, працівники вибухотехнічного управління ДСНС. Проводиться перевірка", - повідомили у відомстві

Нагадаємо, що увечері 3 червня знову надійшов цілий ряд дзвінків про заміновані об'єкти в Харкові. Мова йшла про тридцять одну будівлю, в числі яких виявилося сім харківських лікарень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Луцьку останні чотири дні "мінували" торгові центри, консульство, житлові будинки, невеликі магазини, зоопарк і знаменитий замок Любарта. Псевдомінери повідомили в місцеву поліцію про закладені у будівлях бомби.

Також портал "Знай.uа" писав, що невідомий повідомив про замінування Західного апеляційного господарського Суду, який знаходиться у Львові на вул. Личаківській, 81.