З Одеси до Європи буде ходити автобусний лоукостер.

Про це на прес-конференції повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Європейський лоукост-перевізник - компанія FlixBus, оголосила про свій вихід на український ринок, зокрема, автобуси компанії будуть ходити з Одеси, Києва, Харкова, Дніпра та Львова в Краків, Будапешт, Берлін і Мюнхен.

"Компанія FlixBus працює по бізнес-моделі, яка передбачає партнерство з місцевими перевізниками, а це в свою чергу сприятиме розвитку місцевого бізнесу та інфраструктури, побудованої навколо перевезень - заправки, сервіси по обслуговуванню автобусів, нові робочі місця", - повідомив міністр.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вартість квитків становить від 5 євро.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.