12 червня біля мерії Одеси проходить мітинг, приурочений до сесії міської ради. В акції беруть участь близько 20 чоловік.

Про це передають місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мешканці комплексу, розташованого на Люстдорфській дорозі, 55, вимагають від депутатів побудувати в мікрорайоні дитячий садок і школу, як це передбачено Генеральним планом міста (прийнятий в 2015 році).

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Учасники акції тримають плакати: «Школи і садки – ваше майбутнє!», «Де школа/дитсадок?».

За словами одного з мітингувальників, Ганни, поки немає навіть проектів дитячого садка, школи і стадіону, які передбачені в Генплані: «А район продовжує щільно забудовуватися житловими комплексами. Є побоювання, що землю, призначену для розвитку інфраструктури, віддадуть під забудову багатоповерхівками».

Нагадаємо, що міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, у декларації Кернеса записано не все, чим він володіє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці". Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Також портал Знай.uа писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова.