Пожежа в психіатричної лікарні в Одесі забрав життя семи осіб.

У вівторок, 11 червня, в лікарні помер один із госпіталізованих в внаслідок пожежі пацієнтів. На лікарняних ліжках залишаються ще чотири людини.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це 12 червня повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"В "Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я Одеської облради виникла пожежа, в результаті якого загинули шість чоловік і госпіталізовано п'ять чоловік, з яких 11 червня лікарні помер один пацієнт", повідомили відомстві.

Нагадаємо, що 10 червня в одеській психіатричної лікарні на вулиці Воробйова стався потужний пожежа. На місце НП працювало 57 рятувальників і 12 пожежних машин. За словами очевидців, жар був такої сили, що дерева, що ростуть біля лікарні, згоріли. В результаті НП загинули 6 осіб.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі та області повідомили про штормове попередження.

Також портал Знай.uа писав, що у ніч на 10 червня в Києві невідомі знову влаштували підпал житла ромів на Лисій горі.