В Одесі синоптики обіцяють надзвичайно спекотний день.

Про це повідомляють у Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів, в середу, 12 червня, в Одесі очікується мінлива хмарність. Без опадів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вітер північно-східний, від 9 до 14 метрів в секунду.

Нічна температура повітря — плюс 20-22 градуси, вдень 30-32 градуси. По області — плюс 30-35.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Температура морської води 21-22 градуси.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.иа писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що найбільше грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.

Як повідомляв портал Знай.иа економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.