Сьогодні, 11 червня, о 14 годині сталася пожежа у торговельному центрі KADORR City Mall, що розташований в районі Аркадія по вулиці Генуезькій.

Про це повідомляє Odessit.ua, посилаючись на очевидців.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На місці події працюють пожежні служби, стоять машини швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"По гучномовцю людей попросили покинути будівлю. По всій імовірності, загоряння сталося на третьому поверсі, тому що там сильне задимлення", - зазначає відвідувачка ТЦ.

Нагадаємо, експерти служби розвантаження боєприпасів у неділю підірвали бомбу Другої світової війни у Франкфурті-на-Майні. Близько 600 людей евакуйовано зі своїх будинків у Франкфурті, щоб фахівці могли знешкодити бомбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, велику популярність в мережі отримав ролик, в якому українцям нагадали про те, як починалася окупація східної України та військові дії на Донбасі.

Також Знай.uа писав, що в результаті вибуху обвалилась фасадна стіна на желатиновому заводі в Лисичанську. Прибулі на місце інциденту рятувальники виявили під завалами тіло працівниці.