Стали відомі нові подробиці трагедії в одеській психлікарні.

За словами заступника директора Департаменту попередження надзвичайних ситуацій Руслана Буханца, осередок пожежі знаходився в приміщенні для сушіння білизни.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Осередок пожежі знаходився не в приміщенні, де проходило лікування, а під навісом так званого господарського призначення для сушіння білизни і зберігання різних побутових речей", - зазначив Буханець.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За попередніми даними, причиною пожежі стало занесення стороннього джерела запалювання, що може означати як умисне потрапляння джерела горіння (підпал), так і з необережності, наприклад, куріння.

Нагадаємо, що 10 червня в одеській психіатричної лікарні на вулиці Воробйова стався потужний пожежа. На місце НП працювало 57 рятувальників і 12 пожежних машин. За словами очевидців, жар був такої сили, що дерева, що ростуть біля лікарні, згоріли. В результаті НП загинули 6 осіб.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі та області повідомили про штормове попередження.

Також портал Знай.uа писав, що у ніч на 10 червня в Києві невідомі знову влаштували підпал житла ромів на Лисій горі.