В Одеській області француз вирощує дивовижний сад.

Про це передають місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Біляївському районі Одеської області французька компанія, яку очолює Жан Франсуа Лафітт, займається вирощуванням нового виду фруктів - міні-ківі, зростаючого на гілках екзотичних актинідій.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Майже 40 років тому француз створив потужне підприємство, яке займалося вирощуванням субтропічних ягід.

Сьогодні на підприємстві працює 350 осіб на плантаціях в п'яти країнах світу – Франції, Португалії, Іспанії, Італії та України.

Загальна площа садів – понад 1000 гектарів, в середньому з одного гектара підприємство отримує прибуток близько 10 тисяч євро.

В Одеській області екзотичний ківі збирають з середини серпня до середини вересня: з одного куща можна отримати від 10 до 50 кг фруктів. Плоди знімають із ліани вручну за тиждень-два до повного дозрівання. Потім відправляють у рефрижератори ще на сім-десять днів. А далі – на ринки України і Європи.

Нагадаємо, на українських ринках рекордно впали у ціні екзотичні фрукти.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, відомий тренер Аніта Луценко розповіла, як правильно щодня вживати воду.

Також портал Знай.uа писав, що лікарі порадили найкорисніший чай: від хвороб і для гарного самопочуття.