В Одесі під час концерту на Потьомкінських сходах від сильного вітру впала металева конструкція з встановленим на ній звуковим обладнанням.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"Вберегти людей від травм вдалося курсантам Одеського державного університету внутрішніх справ, які несли службу по охороні громадського порядку і знаходилися ближче до неї", - розповіли в поліції.

За словами правоохоронців, оперативно зреагувавши, курсанти швидко відвели одеситів подалі від конструкції, і та, впавши, нікого не зачепила.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що концерт був організований одеською мерією в підтримку партії "Довіряй справам". Перед обваленням конструкції мер міста Геннадій Труханов з 20 депутатами міськради також були на сцені. В цей час на екрані крутили ролики про досягнення одеського мера.

Нагадаємо, що міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, у декларації Кернеса записано не все, чим він володіє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці". Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Також портал Знай.uа писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова.