Правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Хлопчик 2007 року народження 8 червня 2019 року близько 18:45 пішов з друзями гуляти та до теперішнього часу не повернувся додому.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У поліції припускають, що дитина може перебувати в місті Одеса.

Всіх, кому що-небудь відомо про місце знаходження хлопця, закликають повідомити Білгород-Дністровський відділ поліції.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з маленькою дитиною. Є інформація, що дитина була одягнена у куртку гірчичного кольору.Відомо, що свекруха зниклої звернулася поліцію, розповівши, що інцидент стався серед білого дня.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що зник і не виходить на зв'язок: у Києві розшукується 14-річний підліток, фото. Опубліковані прикмети. У поліції просять повідомити будь-яку інформацію про його місцезнаходження.

Також "Знай.uа" писав, що батьки зниклих школярок благають українців про допомогу: "фото Київ! Пропали діти! Репост! Пропали сьогодні на Радунській, пішли гуляти з собаками, йорк-тер'єрами. І після 14 години на зв'язок не виходять. Телефони вимкнені".