Кілька тисяч патріотів з "Нацкорпуса" планують відвідати з'їзд "Довіряй справам" Кернеса і Труханового.

З'їзд партії "Довіряй справам" пройде 9 червня в готелі "Лондонська".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дві тисячі чоловік з 7 міст виявили бажання приїхати в Одесу. Це не звіз людей, це просто Нацкорпус організовує поїздку для бажаючих", - заявив представник "Національного Корпусу" Анатолій Чумаков.

У мерії стверджують, що охороняти захід будуть 200 співробітників Муніципальної варти, а також поліцейські і нацгвардійці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, у декларації Кернеса записано не все, чим він володіє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці". Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Також портал Знай.uа писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова.