В Одесі мешканці висміяли плачевний стан салону в одній з маршруток міста.

"Ось з таким переднім сидінням ходять в Одесі маршрутки, зокрема 149 маршрут. Ну ще і стан салону - це щось особливе", - Ігор Берег.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Треба всі ці маршрутки спалити нафіг...димлять, пердять, смердять...терміново переходити на сучасний електротранспорт...", "Перш за все потрібно це гавно викорінити! До появи особистого транспорту їздив на 149 ( графік раз на 45 хвилин???) Набитий до відвалу і ще спроби запхати 40 осіб. Машин немає. Стан ніякий. Краще сісти на трамвай або тролейбус ( та ж Trolza), ніж у цій скотовозке тушкуватися. Плюс до всього, катастрофа на дорогах. Вважаю що якщо прибрати це гавно з вулиць, ох як трафік видихне", "Маршрутки це ганьба курортного міста", "Скотовозка", "Давно пора перевізників ЗОБОВ'ЯЗАТИ тримати громадський транспорт у лицеприятном вигляді. Задовбали їй богу", - пишуть одесити в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що "викинув посеред дороги": у Києві бидло-маршрутник виділився хамською поведінкою.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що мати вбитого копами 5-річного Кирила змусила Україну ридати: "Мій хлопчик любив життя".

Також портал "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в устілку п'яного водія: більше за кермо не сяде.